persbericht
Nederlandse startup brengt unieke e-bike op de markt 

Na jaren van ontwikkeling is de Clike e-bike gelanceerd. De Clike is een compacte en luxe e-bike, ontworpen en gemaakt in Nederland. Door de krachtige motor en de automatische versnellingen is het fietsen op de Clike een unieke ervaring. De fiets is gemakkelijk op te bergen dankzij het compacte aluminium frame, de kleine 20” wielen, het vouwstuur en de inklapbare trappers.

De missie van Clikebikes is, naast het verkleinen van onze ecologische voetafdruk, de gebruikers een compacte e-bike te bieden die zich aanpast aan de lifestyle van de individuele gebruiker. Op de Clike kan daarom een verscheidenheid aan accessoires worden geklikt met het gepatenteerde Koala Clicker systeem. De Koala Clicker is eenvoudig, snel en zonder gereedschap op het frame te klikken. Dit geeft de vrijheid om de Clike te personaliseren door accessoires te plaatsen, te verplaatsen en weer te verwijderen.

De Clike is een fiets die gezien mag worden. Met de unieke geometrie van het frame met (uitneembare) geïntegreerde accu, de matzwarte poedercoat afwerking en de iconische rode staart, is dit een fiets als geen ander.

Clikebikes is onderdeel van de Driving Change groep. Driving Change is een sterk groeiende ontwerp- en productiegroep bestaande uit succesvolle, toonaangevende bedrijven en meerdere start- en scale-ups.

De Clike zelf ervaren kan met een vrijblijvende proefrit. De Clike kan met een aanbetaling gepreorderd worden op de website van Clikbikes.

8496x5664px

2039x2000px

2550x1500px

2000x1581px

1171x1000px

5365x8047px

1180x400px

Clikebikes B.V. bedrijfspresentatie

Download Clikebikes B.V. bedrijfspresentatie
Share This