Ben jij een echte ‘salestijger’ in opleiding of een meer een gebruikersgerichte alleskunner, hebben social media geen geheimen voor jou? We zijn opzoek naar iemand met een enthousiast en ondernemend karakter, iemand die assertief is en barst van de ideeën.

Wist je dat zich er op dit moment een ware mobiliteitsrevolutie voltrekt? Nieuwe elektrische mobiliteitsinitiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond. De fiets zoals we die als 100 jaar kennen is met de komst van de e-bike in een rap tempo aan het veranderen. Jij kunt onderdeel uit maken van deze ontwikkelingen: Omdat de verkoop van de Clike e-bike van start is gegaan is het van groots belang om de communicatie, marketing en sales naar een hoger niveau te tillen. Ofwel het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën. De stage zal dan ook bestaan uit onderzoeken en uitvoeren van leadgeneratie en conversieoptimalisatie op onze diverse verkoop en promotie kanalen. Daarnaast wordt een actieve bijdrage verwacht aan het optimaliseren van de verkoop van de Clike.

Ben jij diegene die hieraan een goede bijdrage denkt te kunnen leveren met een afstudeerproject of een tijdens een meeloopstage?

Neem dan contact op!

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!